Nieuws

 • Gereedschap en toebehoren voor vloerverwarming

  15-03-2016

  Wanneer u aan de slag gaat met het installeren van uw vloerverwarmingssysteem is het natuurlijk wel zo prettig om met goed gereedschap te werken. Vloerverwarming-Direct helpt u daarom een handje met een uitgebreid aanbod aan gereedschap en toebehoren.

  Lees meer
 • Energiezuinige pomp voor vloerverwarming

  15-02-2016

  De circulatiepomp is een van de belangrijkste onderdelen binnen uw vloerverwarmingssysteem. De pomp zorgt tenslotte dat het water door de buizen gestuwd worden en de juiste hoeveelheid warm water naar de gewenste plek gevoerd wordt. Tegelijkertijd kan een vloerverwarmingspomp ook flink wat energie verbruiken als u een verouderd type heeft of kiest voor het verkeerde type. Niet bepaald iets waar u op zit te wachten.

  Lees meer
 • Vrouwen bepalen meestal temperatuur in huis

  15-01-2016

  Een aangename temperatuur in huis is natuurlijk fijn, maar wat is nou eigenlijk de ideale temperatuur? Uit onderzoek blijkt dat deze vraag nogal eens discussie oplevert in huishoudens én dat vrouwen meestal de controle hebben over de temperatuur in huis.

  Lees meer
 • Investeert Google in thermostaat van de toekomst?

  15-12-2015

  Google heeft aangekondigd het bedrijf Nest Labs over te nemen. Dit bedrijf staat onder andere bekend om zijn slimme thermostaat.

  Lees meer
 • Kwaliteit belangrijk binnen vloerverwarming markt

  15-11-2015

  De laatste jaren is de markt voor vloerverwarming steeds meer veranderd in een vechtmarkt waarin prijzen centraal staan. Komende jaren moet de focus weer meer op kwaliteit komen te liggen. Lees meer.

  Lees meer
 • Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming?

  15-10-2015

  Als u een vloerverwarmingssysteem als hoofdverwarming aanlegt, betekent dit dat deze als enige of voornaamste warmtebron in huis dient. Alle warmte wordt op dat moment dus geleverd door de vloerverwarming, waardoor bijvoorbeeld een radiator overbodig wordt.

  Lees meer
 • Verhoog uw wooncomfort met vloerverwarming met zoneregeling

  15-09-2015

  Een lekker warm huis is natuurlijk zeker in de wintermaanden erg fijn. Maar zou het niet extra fijn zijn wanneer u de temperatuur in de afzonderlijke woonruimtes apart kunt instellen? Vloerverwarming met zoneregeling maakt dit mogelijk.

  Lees meer
 • Vloerverwarming aanleggen als bijverwarming

  15-08-2015

  Wilt u graag genieten van een aangenaam warme vloer, maar heeft u daarnaast nog een ander verwarmingssysteem met bijvoorbeeld radiatoren? Dan kunt u ervoor kiezen om een vloerverwarmingssysteem als bijverwarming aan te leggen.

  Lees meer
 • Wat is een vloerverwarming collector?

  15-07-2015

  De vloerverwarming collector is het hart van het vloerverwarmingssysteem en zorgt ervoor dat het warme water verdeeld wordt over de buizen.

  Lees meer