Overzicht betaalmethoden


Bij Vloerverwarming-Direct kan u gebruikmaken van de betaalmethode van uw voorkeur. Hieronder een kort overzicht van de betaalmethoden die we u bieden;


Bancontact / Mister Cash

Met Mister Cash kan u direct betalen door gebruik van internetbankieren via uw eigen bank. Mister Cash werkt dan ook met de beveiligingsmethodes van uw bank. Klik hier voor nadere inlichtingen.


Bankoverschrijving (vooruitbetaling)

Kiest u voor een bankoverschrijving, dan maakt u het orderbedrag over op onze bankrekening. Wanneer we uw betaling ontvangen en verwerkt hebben, verzenden we uw order zo snel mogelijk. Alle nodige gegevens voor het doen van een bankoverschrijving vindt u hier.


Betaling bij levering

Mocht u er de voorkeur aan geven om uw bestelling pas te betalen wanneerze geleverd wordt, dan kan u kiezen voor een levering onder rembours. Hierbij betaalt u voor uw bestelling aan de chauffeur die uw order bij u aflevert. Klik hier voor meer informatie.


Kredietkaart

U kan ook direct betalen met een Visa- of MasterCard. Deze moet wel uitgegeven zijn door een in België gevestigde bank. Nadat u uw creditcardgegevens hebt ingevuld, worden ze via een beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. Uw creditcardgegevens worden door onze partner Ogone Payment Services opgeslagen en uitsluitend aan uw creditcardmaatschappij doorgegeven. Heating-Direct slaat uw creditcardgegevens niet op.

Bij betaling via creditcard wordt per transactie 1,5% bovenop de orderwaarde gerekend. Meer informatie over de verwerking en veiligheid van betalingen met uw creditcard vindt u hier.


PayPal

Wanneer u niet steeds opnieuw uw gegevens wilt invoeren dan kan u met PayPal op gemakkelijke wijze uw kaartgegevens aan uw account koppelen. Zo kan u nog sneller bestellen. Afgezien van transactiekosten van 1,5% bovenop de orderwaarde, is het gebruik van PayPal gratis. Nadere informatie kan u hier vinden.


naar klantendienst